Een professionele website laten maken voor uw zaak?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze klanten hoger scoren in Google, meer bezoekers krijgen en meer klanten converteren.
Wij denken graag met je mee en gaan voor een uniek resultaat.

Website op maat

Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken.
In het huidige internettijdperk zal een groot deel van uw potentiële klanten uw website bezoeken alvorens te besluiten wel of geen zaken met u te doen.

Heeft uw website de juiste professionele uitstraling?
Onze websites communiceren duidelijk wat uw bedrijf te bieden heeft.
De navigatie, gebruikte kleuren en het ontwerp hebben de juiste look en sluiten naadloos aan op uw huisstijl.

Gezamenlijk vergaderen we over de structuur, inhoud en pagina-indeling om uw bezoekers een optimale beleving te geven.

Wat voorzien wij op iedere website?

Responsive, gebruiksvriendelijk en snel

Mobielvriendelijk

Tegenwoordig navigeert een steeds groter deel van de mensen op zijn of haar mobiel naar een website. Het is dan dus erg belangrijk dat alle content ook op een mobiel op een overzichtelijke wijze te lezen is. Misschien wel de grootste afknapper voor uw bezoekers is wanneer een gedeelte van de website wegvalt. Of wanneer de indeling helemaal door de war raakt en het onmogelijk is om iets terug te vinden.

Duidelijke structuur

Wanneer iemand op uw website of webshop komt, wilt deze persoon makkelijk kunnen navigeren naar de juiste locatie. Denk aan een overzichtelijk en volledig menu of het gebruik van interne links. U maakt het bezoekers daarmee zo makkelijk mogelijk om te vinden wat ze zoeken.

 

Snelle laadtijd

Verder verzorgen we bij Romus Media ook de snelle laadtijd van uw website. Een trage laadtijd bevindt zich namelijk ook in de hogere regionen qua afknappers. Al duurt het maar een paar seconden, u bent meteen een groot deel van het zoekverkeer kwijt. Dankzij onze ervaring op dit gebied gaan we voor u aan de slag om een snelle laadtijd te verzekeren. 

 

Webshops die verkopen

Het uiteindelijke doel van een webshop is natuurlijk om een verkoop te maken. U wilt uw verkeer op een optimale manier sturen richting de aankoop van bijvoorbeeld een product. De webshop als geheel moet in dienst staan van het bereiken van dit doel.

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Webshop

Met een online winkel worden uw producten of diensten overzichtelijk aangeboden en veilig verkocht. Romus Media bouwt webshops met een mooi overzicht van uw producten, veilige betaalmodule en veel functies op maat van uw bedrijf. Ook uw huidige website kan worden uitgebreid met een webshop.

Auto verkoop module

Als autohandelaar kan u met onze ‘auto verkoop module’ gemakkelijk zelf uw tweedehandse of nieuwe auto’s toevoegen. De grootte van de foto’s die u uploadt worden automatisch aangepast, zodat u als autohandelaar geen tijd verliest.

Bedrijfsfilm

Kwalitatief beeldmateriaal trekt meteen de aandacht. Romus Media maakt betaalbare en professionele bedrijfsfilms voor uw website, youtube en sociale media kanalen.

Extra talen

In een land met drie officiële talen is een meertalige website natuurlijk geen uitzondering. We houden rekening met SEO in iedere taal en zorgen ervoor dat de bezoeker op eenvoudige manier van taal kan wisselen.