Trots op onze realisaties

Websites voor Limburg, Vlaanderen en omstreken

Wij vinden het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn bij onze klanten. Via persoonlijk contact zoeken wij graag met u naar digitale oplossingen op maat. 
Om onze klanten vlot te kunnen bezoeken en een sterke service te bieden, bouwen we ons klantennetwerk op in Belgisch en Nederlands Limburg en omstreken. 
We hebben reeds websites gebouwd en/of online diensten voorzien voor klanten in Bilzen, Hoeselt,  Diepenbeek, Lanaken,  Maastricht (NL), Panningen (NL), Bree en Riemst. 
Klanten buiten onze regio laten we natuurlijk niet in de steek. Naast enkele persoonlijke bezoeken worden via Google Meet of Skype alle wensen en mogelijkheden besproken om de samenwerking tot een prachtig resultaat te leiden. 
We hebben onze diensten buiten onze regio ook internationaal kunnen aanbieden: in onze portfolio zijn er ook 2 webshops in Italiƫ, een persoonlijk profiel website in Rotterdam en een webshop in Sloveniƫ.

Romus Media is ook partner van meerdere communicatiebureau’s, fotografen, drukkerijen en copywriters om samen te werken aan mooie projecten.